Misterija smr.ti Zvezde Granda: Niko ne zna zašto je Nemanja usred noći išao u Dobanovce, svi žele da saznaju istinu - poIicija umiješana u sve?
Breaking News

Misterija smr.ti Zvezde Granda: Niko ne zna zašto je Nemanja usred noći išao u Dobanovce, svi žele da saznaju istinu – poIicija umiješana u sve?

Moramo da kažemo kako neke stvari po pitanju nažaIost iznenadnog gubitka velikog čovjeka i pjevača nemanje muči kako njegove najbliže tako i sve one kokji su ga pratili i voljeli. Naime, kako kažu njegovi najbliži svi postavljaju pitanje šta je on radio u ponedjeljak veče kod Dobanovačke petlje? On je u to vrijeme uveliko trebao da bude kod svoje kuće u svojoj sobi u Beogradu?

Njega je kako svi znamo udar1o autobus i tu je se nažaIost preprano završio njegov život. Moramo da kažemo kako njegovi najbliži pokreću neke istrage, šta se desilo, zašto je išao tamo? Navodno je on krenuo preko puta do policajca koji je bio na uviđaju zbog dva automobila koja su se sudarila, koja nisu imala veze sa Nemanjom, zašto je krenuo tamo?

Sve pomalo postaje sumnjivo, rekao je sagovornik koji želi da sačuva svoj identitet samo možemo da kažemo kako je blizak član porodice i to je sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *