0vo je zadnja zajednička fotografija Duška sa Jelenom na društvenim mrežama: Evo zašto ih više ne viđamo skupa - 0vaj odgovor je svima otvorio oči
Breaking News

0vo je zadnja zajednička fotografija Duška sa Jelenom na društvenim mrežama: Evo zašto ih više ne viđamo skupa – 0vaj odgovor je svima otvorio oči

Duško je javnosti poznat iz dva ugla, prvi je njegova karijera, on je poznati fudbaler, a drugi je kao suprug poznate pjevačice Jelene Karleuše. Mnogi se slažu da mediji nikada o njemu ne bi toliko pisali kao fudbaleru, da nije u braku sa Jelenom. On nije toliko aktivan na društvneim mrežama ali broji tamo 274 posta. U zadnje vrijeme kako su svi primjetili, on objavljuje samo slike gdje je sam i gdje je sa kćerkama, zašto tu nema Jelene?

Većina slčika s eodnosi na fudbalski teren i vrijeme koje provodi sa kćerkama, kako smo već naveli. Kako smo imali prilike da vidimo 2016 godine je na njegovom profilu zadnji put objavljena slika na kojoj su njih četvero zajedno, da se ne Iažemo, to je bilo jako davno.

Iznad teksta vidite tu zadnju sliku, ali Jelena je dosta aktivnija. Moramo da kažemo kako još uvijek ne znamo da li su se razveli ili nisu, ali ovaj detalj svakko govori da dugo nisku skupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *