Isplivale slike presvete Milice, 0vo od nje niko nije očekivao: Leži g0Ia, društvene mreže se usijaIe
Breaking News

Isplivale slike presvete Milice, 0vo od nje niko nije očekivao: Leži g0Ia, društvene mreže se usijaIe

Milica Todorović je sve š0kirala svojom objavom na društvenim mrežama. Ovo od nje niko nije očekivao. Milica  je jedna od omiljenih pjevačica u Srbiji. Svi će je uvijek prokomentarisati kao kultrunu, zabavnu, duhovitu djevojku.

Kada gostuje u emisijama, svojim ponašanjem i šalama zaista podigne raspoloženje. Za nju se  nisu vezivali skandali, kao što je to obično slučaj sa njenim kolegicama. Također, nije se slikala ni u prov0kativnim izdanjima.

Baš zbog njenog ponašanja je sve izenandila sliku koju je nedavno objavila. Naime, objavila je sliku iz bazena ,prisjetila se lijepih ljetnih dana, a na toj slici se čini da ona nema ništa na sebi. SkinuIa je gornji dio kupaćeg kostima i držala gr’udi. Takva objava nije mogla da prođe nezapaženo. Bilo je dosta onih koji su 0sudili njen takav postupak. Najviše zbog toga što se tako nije ponašala i što takve objave nismo imali prilike vidjeti kod nje.

Da je neka druga pjevačica u pitanju, vjerovatno je ne bi 0suđivali jer su se na to već navikli. Realno i Milica je znala da će ovom objavom da privuče pažnju. Pogledajte tu sliku koja je izazvala burne reakcije:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *