SkandaI godine, Karleuša otkrila s kim Saša Popović vara Suzanu: "Bolje da se on pobrine što mu žena pIače kod kuće dok je on vara sa.."
Breaking News

SkandaI godine, Karleuša otkrila s kim Saša Popović vara Suzanu: “Bolje da se on pobrine što mu žena pIače kod kuće dok je on vara sa..”

Naime, ovo niko nije očekivao, skandaI sa Karleušom nakon nekoliko godina je ponovo ničim izazvan otpočeo Popović. Naime, on smatra kako je ona navodno pr0pala i kako da joj nije bilo njega i Zvezda Granda odavno bi se ugasila. Kaže svi živi su je zabranili kada je on primio, dok mu je Karleuša odbrusila da Zvezde Granda poslije nje više nisu iste  ida to vide svi po komentarima širokih narodnih masa.

Ona je njemu rekla sa druge strane da nije bilo nje ne bi imao takvu glednaost. Mnogo toga mu je napisala, a sa druge strane šrioke narodne mase su proglasile Popovića za glumca koji želi sada namjerno da se prepucava sa Jelenom kako bi skrenuo pažnju sa afere koja trese Granda , svi znamo da se priča kako je Snežana tražila novac od kandidata.

Jelena je rekla da je njemu bolje da se pobrine o svojoj ženi koja pIače kod kuće dok je Saša vara sa svim mogućim pjevačicama i čistačicama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *