Šamarčina pravo preko usta, Bekuta više nije smirena i staIožena, kakav bIam: Ana Bekuta brutaIno napaIa Viki Miljković - pijačarko..
Breaking News

Šamarčina pravo preko usta, Bekuta više nije smirena i staIožena, kakav bIam: Ana Bekuta brutaIno napaIa Viki Miljković – pijačarko..

Moramo da kažemo kako ovo takmičenje postoji oko 25 godina, što je lijepa cifra. Ovdje svi imaju priliku da pokažu svoje vokalne sposobnost, pred širokim narodnim masama, nema prevare, jer sve ide javno i uživo, a kako vidimo često dolazi do suk0ba mišljenja među kolegama. Dosta se spekulisalo kako su ovo takmičenje izrežirali, ali kako stvari stoje, bez obzira na priče, ovo je idalje najgledanije takmičenje.

Sada je došlo do malog suk0ba mišljenja između naizgled smirene Ane Bekute i Viki koja inače priča svakodnevno neke l0še kritike od svojih kolega. Viki je kako možete da pogledate u video snimku na kraju teksta rekla da moli sve mentore da ne komentarišu njene greške ukoliko te iste ne mogu da kod svojih kandidata poprave, a Ana Bekuta se očigledno našla prozvanom pa je rekla Viki kako ona zapravo nema pojma o radu i da zna išta ne bi svom kandidatu dala da pjeva tu pjesmu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *