Zvezdan pobjegao iz Zadruge, produkcija sve pokušala sakriti: Anđela jeca i plače na sav glas, isplivao i snimak (Video)
Breaking News

Zvezdan pobjegao iz Zadruge, produkcija sve pokušala sakriti: Anđela jeca i plače na sav glas, isplivao i snimak (Video)

Do sada smo svi imali prilike kroz pet pa i ovu šestu sezonu zadruge da vidimo kako neke stvari funkcionišu. Postoje oni glavni igrači rijaliti programa i oni sporedni, kako se sve to odvija vidimo kroz godine, ništa se nije promijenilo. Oni koji drže rijaliti priču u ovom slučaju je to Zvezdan, ANđela i Ana mogu da izađu kad žele da od produkcije traže šta žele, jer su i oni svijesni d aim oni drže gledanost i ako oni odu nema ništa od rijalitija.

Sada je Zvezdan imao ponovo pet minuta, odmah je naravno krenuo bez ustručavanja da koristi svoje privilegije, rekao je da produkcija treba da ga izvede kako ne bi napravio nešto sebi ili nekome drugom, ovaj video je naravno produkcija pokušala sakriti, ali nije uspjela, Anđela je pIakala, pIašila se jasno se vidi da joj nije svejedno i da s njene strane nije ovo rijaliti gra kako neki komentarišu:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *