Svadba koja je postala hit: Snaha i svekrva se p0čupaIe u sred vjenčanja, skočio i mladoženja - ne zna se ko je g0ri (Video)
Breaking News

Svadba koja je postala hit: Snaha i svekrva se p0čupaIe u sred vjenčanja, skočio i mladoženja – ne zna se ko je g0ri (Video)

Moramo da kazemo kako se na svadbama koje trebaju da budu najljepše sve češće dešavaju razni in’cidenti kao što je ovaj. Od kako je svijeta i vijeka, spekuliše s ekako odnos snajke i svekrve nije najbolji, mada to uopšte ne mora biti tako. Naravno da postoje osobe koje se ne slazu, pa tako i snaha i svekrva, ali mnogo je i primjera gdje se snaha i sverkva sprijatelje i na kraju imaju odnos kao majka i dijete.

Moramo da kazemo kako je ova svadba mnoge nasmijala, ali i u mnogim izazvala burne reakcije, sve zavisi od toa s kakvim iskustvom ko zivi. Ovdje je matičar pitao mladu da li je ona zadovoljna sa svojim trenutnim suprugom, to jeste budućim, mlada se našalila i rekla da je mogao on biti i malo bolji, al šta je tu je, na šta se svekrva uključila i rekla nešto što je izazvalo rev0It svekrve. Ona je to shvatila previše ozbiljno:

https://www.youtube.com/watch?v=mRfOFF-bTmc&t=16s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *