Prijovićka na sebi nosi koliko prosječan čovjek u životu zaradi: Samo bunda košta kao jedan stan – bahati se mala (Foto)
Breaking News

Prijovićka na sebi nosi koliko prosječan čovjek u životu zaradi: Samo bunda košta kao jedan stan – bahati se mala (Foto)

Kada pomenemo Aleksandru, moramo da kažemo da s eona udala jako dobro i od kako se udala za Fiipa, kruže glasine da se udala iz koristi, da je uvijek željela nekog s novec da joj pomogne graditi karijeru, da je on uložio dosta novca u nju i slično.

Ona je bila jednom prilikom gost kod Ognjena Amidžica u jednoj od najgledanijih emisija a Filip je bio u pozadini, kao njena pratnja, ona je rekla tada da je došlo vrijeme po prvi put da se oglasi povodom tih spekulacija i kaže da je sve to smiješno, da njoj niko nikad nije pomogao oko karijere, svaki dinar je sama zaradila sama uložila u sebe. NIkad nije dala nikom da pomaže jer je željela da sama bude svoja kraljica.

Sada se pojavila na aerodromu obučena kao prava kraljica, ona svaki vikend radi u inostranstvu zarađuje masne pare, a njen stajling košta mnogo, njena bunda od nerca je 50.000 eura, njene naočale su 500e dok je torba 8.000e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *