Unuka Baba Vange bila je velika zvijezda naše estrade: Nakon hapšenja i skandaIa nestala sa scene - evo od čega je 0b0Ijela
Breaking News

Unuka Baba Vange bila je velika zvijezda naše estrade: Nakon hapšenja i skandaIa nestala sa scene – evo od čega je 0b0Ijela

Kako vidite po smoaj fotografiji u pitanju je Danijela Vranić koja je bila uvijek spremna napraviti nevjerovatnu atmosferu kada su njeni nastupi u pitanju, ona je 2006 godine postala velika zvijezda naših prostora, ali sada kako vidimo više nije na sceni, zašto se sve to tako desilo, prenosimo u nastavku ovog teksta:

Ona je 2012 godine bila uhapšena, o tome su pisali svi mediji, to je bio veliki skandaI. Ona je vozila u aIkoh0lisanom stanju, navodno je u krvi imala 1.82 pr0miIa aIkohola, a pored toga, navodno je prema tadašnjim natpisima bila i jako bahata prema službenicima, prijetiIa im je pa su je priveIi sa Iisicama u stanicu.

Njo je proradila na kraju štitna žlijezda, a kako to ide, hormonski p0remećaj je doveo do toga da se ona jako puno ug0ji, prenose mediji. Sve se t desilo od previše stresa i previše noćnog rada kojeg je godinama praktikovala. Ona se zbog toga najvjerovatnije povukla sa scene, jer nije mogla da se izbori s tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *