Suzana Mančić 0čajna, kroz suze priznaIa kakav život zapravo živi: "Moram sama kuhati, mijenjati posteljinu, čistiti, sram0ta me" - komentari pljušte..
Breaking News

Suzana Mančić 0čajna, kroz suze priznaIa kakav život zapravo živi: “Moram sama kuhati, mijenjati posteljinu, čistiti, sram0ta me” – komentari pljušte..

Kada pomenemo Suzanu moramo da kažemo kako je ona do sada bila žena koja nije budila bijes u ljudima, ali ne nakon k0r0ne rekla da se potpuno promijenila,d a je imala jako težak period o kome ne voli ni da misli ni da priča. Kaže da je u te 2 godine morala sve sama da radi po kući, bilo joj je teško, njene prijateljice su joj se smijale, ali ona nije nikako vjerovala nikom da ga pusti da joj pomogne u kuci, samo su joj djeca šetala psa.

Ona kaže da je sve morala sama, da je sramota reći takvo neštom nije ni malo jednostavno kaže biti domaćica tada je shvatila nakon dosta godina rada van kuće. Ona je neko ko je zbog ovog naišao na jako veliku osudu, iako je vjerujemo mislila dobiti podršku žena. Žene su očajne pisale kako n9ikako nije razumna, kako je nije stid da kaže ovako nešto jer neke žene cijeli svoj život provedu u kuci uz svoju djecu i supruga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *