Na vrhu slave bacila mikrofon, otišla na selo i uhvatila se motike: Nekad haraIa estradom, a danas visi u plasteniku - neprepoznatljiva (Foto)
Breaking News

Na vrhu slave bacila mikrofon, otišla na selo i uhvatila se motike: Nekad haraIa estradom, a danas visi u plasteniku – neprepoznatljiva (Foto)

Moramo da kažemo kako je ona bila jako popularna pjevačica, a na pomen njenog imena , svi se sjete vremena kada je ona kako smo naveli u samom naslovu harIa estradom. Ona je sve podsjetila na svoje postojanje kada je nedavno bila učesnica rijaliti programa po imenu Survivor.

Ona je na početku imenovanih emisija zadobila tešku p0vredu zbog čega je i napustila takmičenje. Svi možete sada da pretpostavite kako se radi o pjevačici po imenu Ivana Banfić. Ona je neko ko je otišao drugim putem, odavno se u potpunosti povukla sa javne scene, kako se spekuliše sada brađuje zemljište posjeduje plastenik i skuplja čajeve koji su jako dobri za zdravlje. Istakla je kako se najbolje osjeća kada su joj ruke zaprljane.

Ona izgleda jako dobro za svoje godine, to smo isto imali prilike da vidimo nedavno u imenovanom takmičenju a iznad teksta možete da vidite kako izgleda dok obrađuje svoj vrt i plastenik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *