Na njene obIine niko nije imun: Našao je 27 godina mlađu djevojku i zbog nje ostavio suprugu i dvoje djece
Breaking News

Na njene obIine niko nije imun: Našao je 27 godina mlađu djevojku i zbog nje ostavio suprugu i dvoje djece

Ovaj DJ je odlučio da uživa sa svojim djevojkom koja je vjerovali ili ne 27 godina mlaža od njega. On ima 41 godinu, a njegovo ime je  DJ David Guetta. 0n je bio sa djevojkom koja ima samo 24 godine. Njeno ime je Jessica Ledon. Njihove fan stranice su objavljivale opet slike koje su nastale davno, pa smo tako došli do ove teme.

Da vas podsjetimo ovaj DJ je imao jako lijep brak u kome se rodilo dvoje djece. Njegov brak se poljuljao i došlo je do razvoda. Kako on navodi, nakon okončanja braka se zaljubio u mladu Jessicu. Mnogi su spekulisali kako je zbog ove veze došlo do razvoda. Njih dvoje su u vezi tri godine.

Kada su se pojavili na plaži, ona je svojim 0bIinama skrenula veliku pažnju na sebe. Moramo priznati da je jako zgodna a na njenom tijelu se vidi da trenira i vodi računa o svojoj ishrani. David izgleda jednako dobro za svoje godine, drži do sebe.  Razlika u godinama se toliko i ne vidi, jer David izgleda dosta mlađe nego što to njegove godine govore.Ovo su starije fotografije, ali njihova fan stranica se njih rado prisjeća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *