Zavirite u rask0šni stan folk miIionerke, ima zlatni namještaj: Tek kad vidite o kojoj pjevačici se radi - auu, pa zar ona (Foto)
Breaking News

Zavirite u rask0šni stan folk miIionerke, ima zlatni namještaj: Tek kad vidite o kojoj pjevačici se radi – auu, pa zar ona (Foto)

Moramo da kažemo kako poznati vole da se hvale svojim raskošom, ali malo ko bi rekao da baš ova pjevačica ima namještaj ukrašen zlaton, ni više ni manje. Ona je po svemu sudeći miIonerka, a u njenom domu koji je sada pokazala po prvi put izgleda za medije sve pršti od Iuksuza.

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je ovo dom od Branke, niko nije slutio da ona ima toliko novca i tako uređen dom, ukrašen čak zlatom, što nemaju mnoge veće zvijezde, komentarisale su široke narodne mase:

 

 

Naime, Branka je rekla da je i ovaj namještaj kupljen davno i da je tada bila na vrhu, nikada se nije hvalila istim, jer smatra da materijalno prolazi. Ona je samo istakla da je zaljubljenih u neke starije stvari, starine tako zvane i da gdje god ide kupi po nešto, pa onda reda u svoje komode kao ukrase, to je čini sretnom i bogatom a ne namještaj od zIata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *