OdrekIi se imena, ali i prezimena: Svoja prava imena domaće zvijezde dobro kriju od javnosti - sada se sve saznalo (Video)
Breaking News

OdrekIi se imena, ali i prezimena: Svoja prava imena domaće zvijezde dobro kriju od javnosti – sada se sve saznalo (Video)

Kada su javne osobe u pitanju, svi smo imali prilike da čitamo kako su se brojni odrekli tako reći svojih imena i prezimena kako bi izgradili svoju karijeru na nekim drugim, za estradu zvučnijim i privlačnijim imenima.

Kako znamo neke javne ličnosti godinama žive tako, pa narod i ne zna kako se zovu. Mile Kitić se zapravo zove Milojko, što je malo ko znao. Ispod ovog teksta smo ostavili nekoliko imena javnih osoba za koje je opće poznato da su promijenili ime i da su se od tada pa nadalje prestali predstavljati sa svojim pravi imenom i prezimenom. Niko od njih ili jako rijetki broj nije promijenio svoje ime i prezime u ličnoj karti, nego su zadržali svoja imena od ranije:

Kako kažu široke narodne mase ovi su se stidjeli svog izgleda, pa su ga promijenili do neprepoznatljivosti, a da svoje ime i prezime zadrže i stanu iza njega. Koji je vaš komentar na ovu temu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *