Necenzurisan snimak agresiije "izađite iz kuće svi..": Zvezdan pokupio kamenje, pa up0zorio zadrugare - obezbjeđenje ga saletjelo (Video)
Breaking News

Necenzurisan snimak agresiije “izađite iz kuće svi..”: Zvezdan pokupio kamenje, pa up0zorio zadrugare – obezbjeđenje ga saletjelo (Video)

Moramo da kažemo kako situacija iz dana u dan oko Zvzedana, Ane i Anđele nije ni malo jednostavna. Naime, svi vidimo da su tu neke stvari nejasne, da li je ovo zapravo dogovor između Ane i njega, da li je Anđela nasjela kao mlada i naivna? Nikomeviše nije jasno šta se dešava.

Ana je opet danas rekla kako se nikad ne bi pomirila s njim, ali njena djela sve drugačije govore. Danas donosimo video snimak koji se dijeli na društvenim mrežama i koji je isplivao a na njemu se vidi šta zadrugari svaki dan proživljavaju zbog Zvezdana da li je moguće da produkcija ovo krije i dozvoljava:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DON’T HATE WHAT YOU DON’T UNDERSTAND 🤷🏽‍♀️ (@dont8mee)

Kako vidit eu pozadini se čuje i Sanja koja ga moli da je ne udar1, da li zadrugari žive u strahu? Koji je vaš komnetar na njegovo ponašanje i cijelokupnu situaciju. Čovjek nema smaokontrolu i to je njegov veliki problem, u većini slučajeva smatraju ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *