Emina Jahović novim izgledom pokrenula lavinu komentara: Ne liči na sebe, iz0paerisala se ponovo - auu, šta uradi ženo (Foto)
Breaking News

Emina Jahović novim izgledom pokrenula lavinu komentara: Ne liči na sebe, iz0paerisala se ponovo – auu, šta uradi ženo (Foto)

Emina Jahović je neko ko je odavno prozvan za pjevačicu sa najviše zahvata na sebi, kada pogledate njene prve pjesme, njen izgled, ona ne liči na sebe, to ne može ni sama da porekne jer dokazi postoje. Dugo je na javnoj sceni a njen naprdak se vidi kada se udala za bogatog čovjeka i kada je počela da radi na svojoj karijeri i svom izgledu punom parom. Znamo da se i razvela od njega, da je sada svoj čovjek i ima dosta novca

Mnogi misle da je ona i bila s njim zarad novca, a njoj je to smiješno jer kako kaže,d a li bi mu rađala djecu da se udala zarad novca? Ona je sada bila na jednoj dešavanju u Beogradu u pitanju su dodjele nagrada muzičarima, a sada su svi vidjeli da je opet imala neke zahvate na sebi:

Kako komentarišu ljudi nos je smanjila toliko da ga skoro  i nema, jagodice povećala previše. Malo je bilo pozitivnih komentara, dok njeni fanovi pišu da se svima to samo pričinjava a da je jedina promjena na njoj njena boja kose. Vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *