Ajša Kapetanović se pojavila u “ZG” kada je imala samo 14 godina: Svi je pamte kao malu djevojčicu - izrasla u pravu b0mbu, prelijepa
Breaking News

Ajša Kapetanović se pojavila u “ZG” kada je imala samo 14 godina: Svi je pamte kao malu djevojčicu – izrasla u pravu b0mbu, prelijepa

Moramo da kažemo kako je ona kao mala djevojčica koja je tek ušla u pubertet sa 14 godina došla na veliku scenu zvezda granda i zapjevala. Ona je i tada bila talentovana iako je godinama poslije dosta radila na sebi, kako svom izgledu tako i svom vokalu. Saznajemo da se i sada bavi muzikom iako medijsku nije ispraćena, živi svoj život i ima novog dečka.

Mnogi su pratili medijiski njen život do trenutka kada se nije udala u Njemačku za svog ivšeg supruga Adija i napustila javnu scenu. Ona je s njim bila u sretnoj vezi, pa se poslije udala i dobili su sina, ali se nakon godinu dana nešto iskomplikovalo, šta se desilo mediji ne znaju, ali kad aje njihov sin imao godinu dana ona se razvela:

Iznad teksta možete da vidite kako danas izgleda u zagrljaju novog dečka, ima tek 23 godine a prošla je dosta toga, komentarišu ljudi. Jako je lijepa i izrasla je u pravu b0mbu, može se reći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *