Marija je najzgodnija žena u regionu: "Ne mogu da pomjerim gornju usnu zbog 0peracija" - tek da vidite ostatak tijela, u jako l0šem stanju, ali ona ne odustaje
Breaking News

Marija je najzgodnija žena u regionu: “Ne mogu da pomjerim gornju usnu zbog 0peracija” – tek da vidite ostatak tijela, u jako l0šem stanju, ali ona ne odustaje

Kada su ljudi vidjeli njenu fotografiju, pomislili su da je sve ovo namješteno u nekom jako dobrom fotošopu, ali nije. Njeno imeje kako vidite Marija Magdalena i ona ima kako saznajemo samo 25 godina, ali je kraljica društvenih mreža upravo zbog svog izgleda. Danas ćete imati prilike da saznate nešto novo o njoj:

Ona je ala izjavu za medije, istakla je kako je od 21ve godine počela sa 0peracijama, i smatra da je to postalo dio njenog života. Ona radi i zaradi da bi uradila neku promjenu. Ona jerekla za medije nešto što je iznenadilo sve: toliko sam uradila gornju usnu, da više ne mogu ni da je pomjerim, nekim dijelovima svog tijela više ni am ane mogu da vIadam, ali neću da stanem sa 0peracijama, imam još dosta toga da promijenm i povećam. – rekla je Marija.

Široke narodne mase su se vjerovali ili ne u većini slučajeva sudeći po komentarima služili da je ovo jedna vrsta b0Iesti i da ovoj djevojci treba pružiti neku vrtu st’ručne p0moći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *