0vo je prva žena Ace Lukasa, malo ko zna da imaju dvoje zajedničke djece: Nikad se ne pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda - auu žena g0ri (Foto)
Breaking News

0vo je prva žena Ace Lukasa, malo ko zna da imaju dvoje zajedničke djece: Nikad se ne pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda – auu žena g0ri (Foto)

Lazar Vuksanović je kako smo imali prilike da vidimo rekao svojoj izabranici Ani sudbonosno da. Svi mediji su prenosili kako je poznati folk pjevač Aca Lukas oženio sina, ali naravno, mora postojati neko s kim je tog sina dobio, a malo ko je do sada imao prilike da vidi kako to izgleda prva žena od Ace Lukasa sa kojom je dobio sina. Lukas i ona imaju iz braka dvoje djece, sina Lazara kao i kćerku Miljanu.

Kako prenose mediji i kako vidimo na fotografijama, vjenčanje je bilo na Karaburmi  a tu su im bili smao najbliži ljudi, dok je prva stigla Ceca, njegova majka. Ona je bila nasmijana, sretna kao i svaka majka što bude na vjenčanju svoje djece.

Onda su je mediji pitali kakva je ona svekrva, a Ceca je kroz osmijeh rekla da to ne mogu nju pitati, da to trebaju pitati snajku, jer ona misli da je dobra, a možda i nije. Smijala se i vidi se da su svi složni u porodici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *