Rasturio svoj brak od 20 godina da bi oženio svoju bivšu školsku ljubav: Dobili su i sina, a onda mu je ona otkrila svoju tajnu - "tako mu i treba"
Breaking News

Rasturio svoj brak od 20 godina da bi oženio svoju bivšu školsku ljubav: Dobili su i sina, a onda mu je ona otkrila svoju tajnu – “tako mu i treba”

Kako vidite u naslovu postoje različite priče oje izazovu veliku pažnju širokih narodnih masa. Danas pišemo o čovjeku koji je bio 20 godina u braku,a kako stvari stoje nije volio svoju suprugu, priznao je poslije da je svih tih 20 godina mislio samo na Magdalenu koja ga je iznevjerila u srednoj školi.

Ona je bila njegova školska ljubav, velika ljubav. Imali su savršen odnos, kako je rekao ,a onda je ona samo presjekla i nestala iz njegovog života. Poslije je saznao da je ona imala nešto s njegovim bratom i svašta joj je rekao, ali se godinama poslije kajao.

Sreli su se nakon dugo vremena, prošlo je preko 20 godina u jednom marketu i počeli da komuniciraju, shvatili su da su oni sreodne duše, a on je rasturio kako smo napisali u naslovu svoj brak od 20 godina i otišao sa Magdalenom. Mnogi ne mogu da vjeruju da je ovakvo nešto moguće, ali ovo je dokaz da jeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *