Mužu rekla da je opet zatrudniIa dok je već bila u drugom stanju: Nije mogao da vjeruje šta se dogodilo, sIedio se - ko je otac drugog djeteta?
Breaking News

Mužu rekla da je opet zatrudniIa dok je već bila u drugom stanju: Nije mogao da vjeruje šta se dogodilo, sIedio se – ko je otac drugog djeteta?

Rebeka Roberts (39) i Ris Viver (43)  su par koji je dozivio veliku srecu. Naime Rebeka je kako prenose mediji jednog dana došla i rekla Risu kako je uradila test i kako je zapravo u drugom stanju, na šta je on imao izlive sreće, a kako t prijatelji opisuju ponašao se kao da je osvojio svijet, toliko je bio sretan. Poslije nekoliko mjeseci vidjeli su fe’tus svog dječaka, kome su odlučili dati ime Noa,a samo mjesec poslije na ultrazvuku se vidio još jedan fe’tus, što ljkari prvobitno nisu mogli vjerovati.

Ona je dozivjela superfetaciju, to je stanje kada je zena trudna i ponovo zatrudni. Mala djevojcica je za’četa samo 3 sedmcie nakon Noe, što je Risu izazvalo paniku jer kako kaze oni nisu imali odnose od kako je Rebeka trudna. Najljepeš i najg0re vijesti za jednog čovjeka. Da li je i Noa njegov, pitao se Ris s pravom. Šta ce se desiti s njihovim brakom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *