Jučer se udala bivša sa kojom sam bio 7 godina u vezi, odmah sam se javio da čestitam: Onda mi je napisala nešto užasn0 - da li da 0vo kažem njenom mužu i sIomim im brak..
Breaking News

Jučer se udala bivša sa kojom sam bio 7 godina u vezi, odmah sam se javio da čestitam: Onda mi je napisala nešto užasn0 – da li da 0vo kažem njenom mužu i sIomim im brak..

Svi zanmo da se ne zasnivaju svi brakovi iz čiste ljubavi, ponekad tu ima usamljenosti, navike, ali i materijalne zavisnosti žene, da ne kazemo sp0nzoruša. Moramo da kazemo kako je jedan dečno anonimno u grupi podijelio poruke koje je razmijenio sa djevojkom nakon njenog vjenčanja, a kao što smo istakli u samom naslovu, oni su bili u emotivnoj vezi 7 godina.

On je to vidio na društvenim mrezama, kako se udala pa joj se javio i čestitao joj, i sami ćete imati prilike da vidite kako se ta djevojka ponijela. Kako su mnogi rekli ona nie sipravno postupila, nije trebala da se uda za nekoga ako voli drugu osobu. Mnogi se pitaju ko je voa djevojka. Pogledajte i sami šta mu je napisala, ovo je jako emotivno, ali je nazaIost naišla na brojne 0sude od strane širokih narodnih masa:

Koje je vaše mišljenje povodom ovih poruka, da li je razumijete ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *