Očistite svoje radijatore za minut: Bolju foru niste vidjeli, kako se niko ranije nije sjetio 0voga - niste ni svjesni šta se krije u njima, užaas
Breaking News

Očistite svoje radijatore za minut: Bolju foru niste vidjeli, kako se niko ranije nije sjetio 0voga – niste ni svjesni šta se krije u njima, užaas

Moramo da kažemo kako je sve više i više trikova koji nam omogužavaju svakodnevno funkcionisanje. Svaka žena zna da jedan trik moe spasiti sate i sate pokušavanja i čišćenja nečega, a danas vam otkrivamo jedan jako koristan trik koji je oduševio žene širom svijeta sudeći po komentarima.

Naime, kada je čišćenje radijatora u pitanju, mnogi to zanemaruju a nisu svijesni koliko prašine se napuklja unutar šupljina u radijatoru. Jedna djevojka je uzela običan sprej za dezinfekciju ali mirisni i očistila radijatore. Kako? Prvobitno je istakla na video snimku da trebate smanjiti i ugasiti radijatore dok se ohlade skroz.

Onda je sprej špricala pod pritiskom odozgo dok je na pod ispadala prašina za koju mnogi ni ne znaju da je tu. Kada je završila pokupila je sa poda jako puno prašine i sama se oduševila. Pogledajte fotografiju prašine, vjerujemo da ćete i sami probati ovaj trik, i u tome vam želimo puno sreće:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *