Brena je prije Bobe bila sa 0vim frajerom, evo ko joj je "mrak s očiju skinuo": Nevjerica, znate ga svi, auu - otpjevala mu i pjesmu (Foto)
Breaking News

Brena je prije Bobe bila sa 0vim frajerom, evo ko joj je “mrak s očiju skinuo”: Nevjerica, znate ga svi, auu – otpjevala mu i pjesmu (Foto)

Kako je Brena godinama unazad jedna od najuspiješnijh i najpozntijih pjevačcia sa domaćih prostora, tako su oduvijek ljudi bili zainteresovani za njen privatni zivot. Svi znamo da su brojne estrasdne ličnosti ove i prošle godine na sav glas kukale kao nemaju posla i novca, ali se Brena suzdrzala, ona je putovala kad god je uhvatila priliku i smanjene mjere zabrane.

Sada su mediji iskopali jednu jako zanimljivu informaciju, a tiče se njenog emotivnog života prije njenog sadašnjeg supruga Bobe. Ona je imala kak osaznajemo jednu veliku ljubav, mislila je da će se udati za njega, a njegovo ime je Mirko Krlić. On je svima poznat kao mnistar kulture i informacija, a mnogi ne mogu vjerovati da je Brena bila s njim, pogledajte kako izgleda Mirk0 u nastavku teksta:

Hej miki, miki moj, je pjesma koju je osamdesetih pjevala pjevačica, a kako saznajemo ljuvav je pukIa i nisu više imali nikakav odnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *