Isplivala slika Snežane Savić stara preko tri decenije sve ostavila bez daha: Mokra kosa i zavodIjiva poza - 0vakvu je do sada nismo vidjeli (Foto)
Breaking News

Isplivala slika Snežane Savić stara preko tri decenije sve ostavila bez daha: Mokra kosa i zavodIjiva poza – 0vakvu je do sada nismo vidjeli (Foto)

Kada pomenemo imenovanu i u naslovu navedenu glumicu ljudi dijele isto mišljenje. Snezana je oduvijek vazila za jednu prelijepu zenu koja je prije svega bila velika dama, kao što je i daans dan. Ona je uveliko zagazila u sedmu deceniju zivota, ali kada vidite kako ona danas izgleda, nikada joj toliko godina ne bi dali, jer vodi jako puno računa o svom izgledu ,što se na njoj jasno i vidi. Sada je svijetlo dana ugledala jedna slika na kojoj je ona u crnoj majici sa mokrom kosom u zavodljivo damskoj pozi.

Stavila je ruku ispod lica, tačnije na braku, kao prava dama, ali ovakve slike su prije znale da bude maštu u ljudima. Pogledajte i sami kako je to ona izgledala prije mnogo godina, vjerujemo da ste svi zainteresovani:

Mnogi su pisali kako je ona jedna od rijetkih prirodnih ljepotica, a mi se u potpunsoti slazemo sa tom činjenicom, jer je danas teško naci prirodnu ljepoticu na javnoj sceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *