Zakasnila je minut po Melisu i zatekla tijeIo na putu: P0tresne riječi oca djevojčice koja je stradaIa u Novom Pazaru - udar1o je autom tinejdzer od 17 godina
Breaking News

Zakasnila je minut po Melisu i zatekla tijeIo na putu: P0tresne riječi oca djevojčice koja je stradaIa u Novom Pazaru – udar1o je autom tinejdzer od 17 godina

Jučer je u Novom Pazaru bio dan žalosti, svi su vjerujemo imali prilike da čitaju po novinama i portalima informacije kako je na pješaškom prelazu stra’dala djevojčica. Da li ste do sada pročitali nešto na ovu temu, ili su vam ovo prve informacije ?Ona je imala 15 godina, a sa autom marke golf 6 je udar1o kako smo napisali na pješačkom tinejdzer koji ima samo 17 godina.

Stvarisu bile j0š g0re od toga jer je ona nakon udara kako prenose mediji odletjela u suprotan pravac odakle se kretao kombi kojim je upravljao   S.Ć. (58). Djevojčica je otišla njemu pod t0čkove. Niti on niti mladić nisu ostali na licu mjesta, pobjegli su ali su jako brzo uhvaćeni.

Roditelji od djevojčice su neutješni, kažu da su došli ranije po Melisu možda ništa ne bi bilo. Kako kaže otac je čuo da je taj mladić vozio preko 100 na sat i prije nego je udar1o curicu, pretekao je kolonu automobila. Otkud tako mlado dijete samo za volanom na cesti? Pitaju se široke narodne mase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *