Danas nema dinara, kćerka mu pIaća stan i kupuje hranu: Evo kako izgleda Marijin otac - svi kažu da je ista on, kao presIikani
Breaking News

Danas nema dinara, kćerka mu pIaća stan i kupuje hranu: Evo kako izgleda Marijin otac – svi kažu da je ista on, kao presIikani

Svi znamo ko je otac marije Šerifović, to je Rajko. On je bio u braku sa Vericom, imali su kuću u Kraguejvcu nakon razvoda je Verica odlučila da Rajka izbaci iz kuće, pa su se oko vlasništva nekretnine poslije povlačili po sudovima. Nakon što je napustio kuću, Rajko je počeo za medije davati razne izjave, pričao je jako l0še o Mariji, što je nju pogodilo, pa ga je napaIa i od tada su jedno vrijeme imali l0š odnos, tačnije skoro pa nisu imali odnos.

On je poslije ostao bez primanja, nije kako vidite u naslovu imao ni za hIjeb, a ko bi drugi pomogao njemu u tim trenutcima nego njegova kćerka. On se Mariji izvinuo, rekao je kako smatra da je i ona sa Vericom učestvovala u sudskim sporovima i otmici imovine, kako on to naziva.

Marija je u nekoliko navrata rekla da je odnos njenih roditelja između njih ne zanima, da se u njihove živote ne petlja i da ih posebno kao roditelje, kao majku i oca poštuje. Pogledajte kako Rajko izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *