Traged1ja u Laktašima: Mladić (22) nije mogao da izdrži ismijavanje na društvenim mrežama zbog video klipa - oduzeo sebi živ0t
Breaking News

Traged1ja u Laktašima: Mladić (22) nije mogao da izdrži ismijavanje na društvenim mrežama zbog video klipa – oduzeo sebi živ0t

Moramo da kažemo kako se ovakvo nešto nije nikako trebalo desiti, svi portali, svi ljudi na društvenim mrežama trebaju da dijele ovu vijest kako se ovakvo zIo više nikada ne bi ponovilo. Kako vidite po naslovu, mladić koji je ima samo 22 godine je oduzeo sebi život zbog ismijavanja na društvenim mrežama.

“Molba za posao na benzinskoj pumpu” je video snimak koji je kako saznajemo objavio jedan radnik, mladić po imenu Mladen je došao da pošteno traži posao ,a dok je punio prijavu za posao doćivio je ismijavanje od strane radnika, koji je sve snimio a snimak je brzo počeo da se širi društvenim mrežama. Naime, on je od poštenog dječaka koji želi da radi došao do toga da nije podnio pritisak i ismijavanje i kako smo naveli oduzeo sebi život.

Ovo neka ide na dušu čovjeku koji ga je ismijavao i snimao, taj čovjek sasda nailazi na brojn e osude i pIjuvanja, ali  i to je malo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *