Iskoristio sam Kiju, ispao sam džukeIa, završio joj da kupi stan: Stefan Karić prvi put progovorio o vezi sa Kockarevom - au, nije samo SIoba nju varao
Breaking News

Iskoristio sam Kiju, ispao sam džukeIa, završio joj da kupi stan: Stefan Karić prvi put progovorio o vezi sa Kockarevom – au, nije samo SIoba nju varao

Stefan Karić je kako svi znamo veliki zavodnik, on je bio sa mnogim djevojkama ali pametno šuti o tome, a sada je nakon toliko godina po prvi put rekao kakav je odnos imao sa Kijom. Njihov odnos počinje još u zadruzi jedan, kada je ona ušla kako on kaže sa Anabelom Atijas da posjeti Slobu i da vidi da li on ima nešto sa Lunom.

On kaže da je tada imao nanogicu i ležao kući, gledao je zadrugu. Tada je primjetio ,počeo da joj lajka slike na instagramu, a ona je uzvratila. Kako on kaže nije ga varala ali su se viđali kad je bila u braku, možda kako on kaže ispada sada džukela, ali je ona odavno u glavi bila razvedena, Slobodan je uveliko bio u emotivnoj vezi u rijalitiju sve se odvijalo brzo.

On kaže da joj je bio od pomoći da završi neke stvari oko stana i da im je bilo super, ali nikad ajedno sa drugim nisu planirali ništa ozbiljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *