Ćiro Blažević: Već više od godinu dana imam tum0r, a kćeri me nisu pitale ni kako sam - tužna ispovijest koja sIama srca
Breaking News

Ćiro Blažević: Već više od godinu dana imam tum0r, a kćeri me nisu pitale ni kako sam – tužna ispovijest koja sIama srca

Svi znamo ko je Ćiro, trener kojeg možemo nazvati legendom i kojeg svi znaju.On se jako rijetko oglašava za medije, a sada je po prvi put nakon što se godinu dana b0ri sa tum0r0m progovorio kako nema podršku od svojih kćerki. Naime, koliko je teško za jednog roditelja kada prolazi jako teške trenutke da nema podršku djece?

Kako on kaže prošle godine u septembru mjesecu je došao do saznanja da se boIest vratila i krenula je ponovna b0rba, ali kako on kaže najg0re mu je jer ga kćerke nisu niti jednom kontaktirale za ovu godinu od kako sve to traje nisu ga pitale ni kako je. Nije jednostavno istakao je kada nemate podršku porodice.

Njemu je tum0r prvi put kako saznajemo dijagnosticiran 2011 godine a sada je došlo do povratka. Svi znamo da je to moguće i da se nekako on uvijek vrati, nažaIost, rijetke su situacije gdje se pobijedi jednom i zauvijek.

Ljudi su imali različito viđenje, jedni su osudili kćerke dok su drugi pisali kako možda imaju i razlog takvog ponašanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *