Bilo me je sram0ta šta će narod reći, sada više nije: Dragana Mirković po prvi put 0tkriIa najintiimnije detalje, koliko je muškaraca imaIa u životu - auu Draganče
Breaking News

Bilo me je sram0ta šta će narod reći, sada više nije: Dragana Mirković po prvi put 0tkriIa najintiimnije detalje, koliko je muškaraca imaIa u životu – auu Draganče

Dragana Mirković je poznata pjevačica koja nikada ne priča o svom privatnom i intimnom životu, ali sada je istakla kako je njen muž Toni, četvrti muškarac sa kojim je bila int1mna, ali da će on biti definitivno njen posljednji muškarac.

Meni je Toni četvrti muškarac u životu, mnogi kažu kako lažem, ali ne mogu reći da sam ih imala deset kada nisam. Mene je bilo sramota ljudi, da ne pričaju kako sam bila sa ovim ili onim, to me uvijek sputavalo da mislim i da ne radim neke stvari, ali sada me nije briga. – počela je Dragana, pa dodala:

Ja volim duge veze i nekako sam na svakog gledala kao da ću biti njegova žena, zadnji momak prije Tonija nije bio za braka, ali ja nisam to vidjela. Kada pogledam sa  ove tačke gledišta, sve je to tako trebalo biti i sretna sam što je baš Toni moj sadašnji muž, nisam mogla izabrati bolje. – rekla je za kraj poznata pjevačica Dragana Mirković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *