"Kad sam tužna, kupi mi Mercedes.." Branka Sovrlić milionerka, kupa se u svili i kadifi: Nije važno imati, važno je znati - izazvala pIamen bijesa u ljudima
Breaking News

“Kad sam tužna, kupi mi Mercedes..” Branka Sovrlić milionerka, kupa se u svili i kadifi: Nije važno imati, važno je znati – izazvala pIamen bijesa u ljudima

Ona je svima poznata pjevačica koja 80 i 90tih godina bila neko ko paIi i žari, a njeno ime je Branka Sovrlić. Odp očetka karijere je imala jako dobru putanju i izbore pjesma,a pa se spekulisalo zadnjih godina da je ona čak i najbogatija na domaćoj estradi, što su se mnogi iznenadili.

Ona je neko ko voli da kupuje skupocijene slike, a tim slikama je od početka karijere od kako ih skuplja pa do danas rasla cijena i one vrijede pravo bogatstvo. Kako kaže, nije sve u novcu, ona je dosta uložila i u nekretnine. Sada je neke i naljutila, rekla je da je miIionerka, ali da svako mora znati sebi ugoditi, nije koliko čovjek ima nego koliko zna.

Ona je rekla “kad sam tužna kupi mi Mercedes, a opet ću biti tužna” to je znak da njoj materijalno ne znači, ali itekako joj je bolje što ima. Široke narodne mase su ljutito komentarisale da obično oni koji imaju dosta novca ovako pričaju, jer ne znaju kako je nemati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *