Htio je da me uvuče u eIitnu pr0s..tuciju: Jeremićka otkrila detalje, digla se prašina - nuđeno mi je bogatstvo da budem zadužena za fudbalere
Breaking News

Htio je da me uvuče u eIitnu pr0s..tuciju: Jeremićka otkrila detalje, digla se prašina – nuđeno mi je bogatstvo da budem zadužena za fudbalere

Jovana je i sada dala izjavu koja je privukla veliku pažnju kako medija tako i širokih narodnih masa. Naime, ona je rekla kako je sa 24 godine po samom završetku fakulteta neki jako uticajan čovjek, ali navodno nije željela da kaže njegovo ime nakon toliko godina i da ga ugrožava, od njenog fakulteta dobio podatke kako je ona jako pametna i kako priča dobro jezike, te da je taj čovjek  pozvao.

Ona kaže da je on satima ubjeđivao da se treba baviti elitnom pr0..stitu..cijom, rekao joj je da bi bila zadužena samo za bogate ljude, mlade zgodne fudbalere, da bi s njima putovala i da bi njen život bio savršen, bez da radi, a uvijek bi imala novca.

Ona kaže da ni tada nije pristala kao ni sada što ne bi, nudio joj je kako kaže suho zlato, ačli njen obraz nema cijene, ona se pošteno školovala i pošteno zarađuje svoj novac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *