0vo je sin Snežane Đurišić: Zatv0r, l0povIuk - samo su neki od por0ka od kojih se crveni njegova majka, evo kako izgleda, bIamira majku (Foto)
Breaking News

0vo je sin Snežane Đurišić: Zatv0r, l0povIuk – samo su neki od por0ka od kojih se crveni njegova majka, evo kako izgleda, bIamira majku (Foto)

Snežana je zasigurno jedna od pet pjevačcia koje su uzor mladim generacijama. Ona je neko ko je godinama na estradnoj sceni, uvijek nasmijana, ali na svojim leđima nosi jako tešku zivotnu priču. Moramo da kazemo da je ona sa svim svojim iskustvom dobila privilegiju da bude i član zirija Zvezda Granda i da svima jako znači njeno mišljenje u tom ziriju.

Ona je imala kao što smo naveli razna zivotna dešavanja, a danas ćemo akcenat staviti na njenu sigurno najb0Iniju priču, a to je njen sin, koji joj je u zivotu priredio razna iznenađenje, ali ona nikad anije odustala od njega, kako je i sama znala reći, ona ga ne podrzava ali on je njeno dijete i uvijek ce biti uz njega. Marko Gvozdenović je njen sin, a ovih dana s epiše kako je opet napravi skan’dan i sa televizije u kojoj je radio navodno je ukra0 operemu vrijednu nekoliko hiljada eura kako bi vratio svoje k0ckarske dug0ve, pogledajte kako on izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *