Djevojci nije bilo jasno zašto svi gledaju u nju, kada vidite jedan detalj sve će vam biti jasno (Foto)
Breaking News

Djevojci nije bilo jasno zašto svi gledaju u nju, kada vidite jedan detalj sve će vam biti jasno (Foto)

Curi nije bilo jasno zašto svi gledaju u nju,  a kada vidite fotku biće vam jasno: Ova cura nije mogla da shvati zašto su je na ulici čudn0 gledali. Da li vam se nekada to desilo? Da imate osjećaj da vas svi gledaju i onda se vi sami pitate šta je razlog tome. Nije baš prijatna situacija, zar ne? Pogledajte o čemu je riječ:

Djevojka je kupila donji veš, te uz taj proizvod dobila interesantnu vrećicu.  Namjestila ju je tako da je ispalo poput optičke varke. Izgledalo je kao da upravo ona hoda ulicom bez hlača što je naravno privuklo  pažnju prolaznika.

Morali su je dvaput pogledati kako bi shvatili o čemu je riječ. Neko ju je naravno slikao, slika je potom objavljena na društvene mreže gdje je postala hit kao što to obično biva.  Ni njoj sigurno nije bilo jasno čime je to privukla pažnju, dok možda nekad do nje nije došla slika.

Dešava se tako da neke slike izgledaju poput optičkih varki zbog načina slikanja i poziranja.  Tako da ih moramo više puta pogledati kako bismo shvatili šta predstavljaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *