Potpuno sIomljena, 0vakvu je nikad nismo vidjeli: Maja Marinković grca u suzama zbog vijesti koje su joj saopštene
Breaking News

Potpuno sIomljena, 0vakvu je nikad nismo vidjeli: Maja Marinković grca u suzama zbog vijesti koje su joj saopštene

Maja Marinković je svima poznatam ona je u rijaliti prvi put ušla kao anonimna djevojka, ali kako je vrijeme odmicalo, kako je radilana svom izgledu, ona je mijenjala svoje ponašanje iz korijena. Na kraju je sve zabiberila kada je ušla u vezu sa oženjenim čovjekom u rijalitiju. Sa Janjušem, oni su bili Maša i Medo, Prcko i Žaklina, oni su bili šou program, oni su se stvarno voljeli i to im niko ne može osporiti.

Maja kakva god da je naravno  da ima jedna skupina ljudi koja je voli i podržava, pa svaka javna ličnost ima svoje fanovfe, kao i one ljude koji je kritikuju. Sada su Majini fanovi objavili jedan trenutak u kome su kako kažu jedini put vidjeli iskrenu emociju kod nje, a to je kada je Janjuš bio vođa, oni nisu bili zajedno, a on je njoj kao bivšoj djevojci dao najveći budzet i rekao :

Majo ja tebe ne mrzim, ti si nešto posebno u mom životu. Ja sam volio samo tebe i još jednu ženu koju sam ostavio zbog tebe. Mi samo nismo dobar spoj, Majo ti nisi dobra sama po sebe. – rekao je dobronamjerno Janjuš ,a ona grcala u suzama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *