KoIuta očima i trza se: Isplivao š0k snimak Darka Lazića na kojem izgleda razvaIjeno od 0pijata - "Zar opetl 0ša roba.."
Breaking News

KoIuta očima i trza se: Isplivao š0k snimak Darka Lazića na kojem izgleda razvaIjeno od 0pijata – “Zar opetl 0ša roba..”

Darko Lazić je svima poznat pjevač. On je neko ko je u centru pažnje medija, a sve je počelo njegovim učešćem u Zvezdama granda. Sjetimo se da je on pokazao svoje vokalne sposobnosti, skrasio se, oženio, dobio dijete, a onda se desila nes’reća sa autom u kojoj se otkrilo da je konzumirao 0p0jna sredstva i svašta nešto.

Nakon te ne-sreće sve je krenulo u drugom pravcu.Darko i Ana su se razveli, on je prestao viđati dijete, a u međuvremenu se zaručio sa Marinom, sa kojom je dobio sina, ali ni sa njom nije opstao. Pisalo se da su prekinuli zbog njegovih izlazaka i opijanja, kao i nekih drugih stvari. Sa Barbarom je isto prekinuo zbog tih razloga, a sada ima novu ljubav, samo se svi pitaju dokle će da mu traje.

Naime, isplivao je snimak na kome koluta olima, izgleda jezivo jedva glavu diže. Ljudi dijele društvenim mrežama ovaj snimak uz objašnjenje da je uzeo neku l0šu robu svi znamo na šta aludiraju:

 

@nando5290hr♬ original sound – Nando

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *