U hladnim danima stavila uIje na vatru: Jovana Jeremić jednim detaljom i zapaIila gledaoce - nije prikladno za program, pokazala sve,
Breaking News

U hladnim danima stavila uIje na vatru: Jovana Jeremić jednim detaljom i zapaIila gledaoce – nije prikladno za program, pokazala sve,

Kada pomenemo ovu voditeljicu, moramo da kažemo kako je ona posebna, ali u negativnom smislu bar tako misle široke narodne mase. Smatraju da je prije dok je radila na tv happy i vodila rijaliti program bila normalnija, da je tada imala pravila koja mora poštovati a i kad bi izašla iz pravila, to je ipak rijaliti, sve je opravdano i sve se može tolerisati.

Ona sada na pinku vodi jutarnji program i ljudi ne mogu da se pomire sa činjenicom da u jutarnji program koji se treba gledati prije posla, u kome sve ukratko treba biti sažeto i rečeno, neke bitne informacije vodi voditeljica sa nauljenim nogama u miniću. Smatraju da je ona neprikladna za to i da je njen ponašanje nikakvo.

Koje je vaše mišljenje povodom ove teme? Iznad teksta su se svi prisjetili kada je ona u hladnim danima došla nauljena, navodno su muškarcima iza kamera pale vilice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *