Zadrugar preb1o djevojku: Obezbeđenje ga jedva zaustavilo sa flašom u ruci - zabranili mu povratak nakon 0vog poteza
Breaking News

Zadrugar preb1o djevojku: Obezbeđenje ga jedva zaustavilo sa flašom u ruci – zabranili mu povratak nakon 0vog poteza

Kada pomenemo rijaliti program, moramo da kažemo kako tamo uđe jako puno anonimnih ljudi koji na svoj način iskorite svojih pet minutai li ih propuste. Danas pišemo o jednom učeniku koji je od početka skrenuo pažnju na sebe a kako stvari stoje svakodnevno je opet održava, možete pretpostaviti o kojem učesniku se radi?

Bilal je uspio doći do toga da ga nazivaju već sada rijaliti igračem iako mu je ovo prva sezona iako je tamo svega nekoliko mjeseci, odlično se snašao, kako i sami imamo prilike da ispratimo. Njegova zadnja veza je sa Anom, a kako stvari stoje ANa još uvijek gaji emocije prema njemu, ali je svijesna da to nije dobro za nju i ne planira da se vraća u taj odnos.

Bilal je sada sam pričao o jednoj životnoj situaciji koja ga je zadesila, navodno su ga optužili da je pre’tu’kao djevojku, kako kaže imao je flašu u ruci, obezbjeđenje je došlo, ali je rekao da zna da on to nije uradio. U nastavku prenosimo njegove izjave, a ukoliko želite možete sve to pogledati u video snimku na kraju teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *