Radin opsjednuti fan objavio njenu g0Iu fotku: Kaže da joj je platio 10.000 eura za odnos - "Nisi l0ša, daIa si se.." (Foto)
Breaking News

Radin opsjednuti fan objavio njenu g0Iu fotku: Kaže da joj je platio 10.000 eura za odnos – “Nisi l0ša, daIa si se..” (Foto)

Moramo da kažemo kako je  Dario Šogorović ovih dana digao veliku prašinu i Radu stavio na stub srama. Široke narodne mase ovo vide i komentarišu na različite načine. Naime, počet ćemo od početka kada je on rekao da je dao njoj 10,000 eura za odnose i kako je s njom za te pare mogao da radi šta želi. Naravno da se odmah nakon te izjave i komentara oglasila Rada koja je jasno istakla da će se vidjeti na sudu i da će tamo morati dokazati neke stvari, ali polahko.

Onda je istakla kako je , Dario Šogorović njen veliki fan, kako je prati po nastupima i moli za slike, koje je priložio kao dokaz da su imali nepti. Dario se nije mislio tu zaustaviti pa je postavio sliku na’ge djevojke i tvrdi da je to Rada, ali kako joj je preko lica stavio veliki stiker, malo ko može da prepozna je li to ona, ali je rekao da će se sve objaviti i otkriti ubrzo.

Da li vas zanima kako izgleda slika koju je objavio? Klikom OVDJE možete da vidite. Široke narodne mase imaju podijeljeno mišljenje, jedni pišu kako ne Iiči na nju,dok drugi pišu kako je ista Rada i kako je to sigurno ona, vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *