Za 0vakvu ženu ni vila nije dovoljna: Nestorović je nikada ne pokazuje, krije je kao zmija noge, evo i zašto - u braku su 28 godina, nijedna joj nije ni do k0ljena, b0mba od žene
Breaking News

Za 0vakvu ženu ni vila nije dovoljna: Nestorović je nikada ne pokazuje, krije je kao zmija noge, evo i zašto – u braku su 28 godina, nijedna joj nije ni do k0ljena, b0mba od žene

Kada je on u pitanju, moramo priznati da na našim prostorima postoji vleiko interesovanje širokih narodnih masa za njihov zivot. Svi se pitaju gdje on to zivi, ko je njegova zena, a načuli su da ima i kćerku. Istina je, on ima kćerku i zenu sa kojom je kako se spekuliše u meidjima u braku jako dugo, a u pitanju je 28 godina.

On je veliku paznju privukao i medijski sebe eskponirao sad au toku k0r0ne zbog sovjih izjava. Moramo da kazemo kako on nema niti jendu društvenu mrezu kao ni njegova zena, pa je jako teško da se o njima šta otkrije ili da se sazna nešto o njihovom privatnom zivotu.

Nest0r0vić je nikada ne pokazuje, kako u samom naslovu piše krije je kao zmija noge. Ona je direktorica instituta  a njegova kćerka studira medicinu. Mnogi su je hvalili kako izgleda kao prava b0mba i da je nezamjenjiva zena, pa se nadamo da ćemo imati prilike da vam prenesmo njenu fotografiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *