0va slika je postala hit zbog njenih obrva: Past ćete sa stolice kad ih vidite, na šta vas podsjećaju? (Foto)
Breaking News

0va slika je postala hit zbog njenih obrva: Past ćete sa stolice kad ih vidite, na šta vas podsjećaju? (Foto)

Fotka ove žene je postala hit na društvenim mrežama. Razlog tome su njene obrve. Obrve nikako nisu mogle da prođu nezapaženo. Neke osobe baš mogu da pretjeraju sa čupanjem obrva, tako da izgube onaj prirodni oblik. To je slučaj kod ove žene. Pogledajte zašto su njene obrve privukle toliku pažnju:

Šta kažete na ovo? Zaista je pretjerala, zar ne? Ono što je nama nejasno jeste to, kako joj se ovo dopada i zašto nije popravila situaciju? Ovakve obrve zaista privlače puno pažnje i postaju jedino što će neko vidjeti kada je pogleda.

S ovakvim obrvama će uvijek izgledati ljutito, koliko god da  se smijala. Ako već ona neke stvari ne primjećuje, kako to da joj neko od njenih bližnjih nije skrenuo pažnju na to. Puno bi joj ljepše bilo da je oblik obrva drugačiji.

Razumijemo da nemaju svi prirodno lijepe obrve, ali barem, ako ih uređujete, crtate onda to uradite kako treba. Otiđite kod stručnjaka, neka vam dotjera obrve, ali tako da ne budu tako vidljivo nacrtane. Ipak su obrve na licu i odmah se primjete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *