“Svaku noć sam čekala da muž zaspi, kako bi išla kod svekra koji je bio veliki gospodin, vlasnik firme u kojoj je radio moj muž: Kad je muž saznao, nastao je ha0s - natjerao je mene i svekra da.."
Breaking News

“Svaku noć sam čekala da muž zaspi, kako bi išla kod svekra koji je bio veliki gospodin, vlasnik firme u kojoj je radio moj muž: Kad je muž saznao, nastao je ha0s – natjerao je mene i svekra da..”

Kada vidite naslov ,vjerujemo da i sami pomislite kako su neke stvari nemoguće, ali putem ispovijesti možete da saznate kakve se sve ,možemo slobodno da kažemo boIesne stvari dešavaju u cijelom svijetu. Kako vidite ovdje se radi o jednoj snahi koja se viđala sa svekrom dok joj muž spava.

Za sve one koji imaju ispravne moralne vrijednosti je ovo nevjerovatno, nadamo se samo da ste među njima. Ona je napisala kako je svaku noć skoro čekala da njen suprug zaspi, a onda je išla kod svog svekra, u koga se navodno zaljubila, on je bio udovac.  Udovac koji se jako dobro držao, bio je gospodin ,imao je firmu a njen suprug je radio u toj firmi na građevini.

Međutim, ona nije ni očekivala kako će je muž razotkriti jako brzo, on je primjetio kako kaže sama žena da je nema noćima u krevetu kada se probudi pa je potavio kameru u hodniku i vidio gdje ide. Onda ih je natjerao da se međusobno pred njim Ijube prije nego je potpisao papire za razvod.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *