Potpišu jeziv ugovor za ogromne pare: Djevojke otkrile najogavnije fetiše bogatih šeika - evo šta im rade i za koliki novac
Breaking News

Potpišu jeziv ugovor za ogromne pare: Djevojke otkrile najogavnije fetiše bogatih šeika – evo šta im rade i za koliki novac

Svi imamo prilike vidjeti kako u svijetu ima jako puno tako zvanih manekenki koji odlaze uDubai ,tamo žive i uživaju, a da svi znamo šta se zapravo skriva iza tog njihovog posla, pod navodnim znacma manekenki. One tamo imaju određene ugovore sa bogatim Arapima koji im rade šta žele ali za velike pare.

Jedna djevojka je potpisala ugovor, sama kaže da im rade jez1ve stvari, da u njih stavljaju svašta i da moraju ponekad da pužu po podu i rade gr0zote,iako je puno zaradila, smatra da niedna žena nije to zaslužila. Nekada se na jednoj djevojci takmiče ko može duže da izdrži, pa to traje satima.

Ona je rekla da želi ostati anonimna ali da želi  ida svima kaže da je sve ispočetka bajno ,dok ste na tako zvanom probnom radu, no vas maze i paze, ali kad potpišete da ste njihovi, onda ste potpisali svoj život na određen period.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *