Milica Pavlović objasnila zbog čega je bacila telefon fana na binu: "Zgr0žena sam, bez bIama je pokušao da mi se zavuče pod suknju.."
Breaking News

Milica Pavlović objasnila zbog čega je bacila telefon fana na binu: “Zgr0žena sam, bez bIama je pokušao da mi se zavuče pod suknju..”

Kako vidite po samom naslovu poznata pjevačica Milica je imala okršaj, ako to tako možemo nazvati sa jednim obožavaocem koji je došao na njen nastup, ali je želi oda vidi više nego je ona željela da pokaže. Naime, on je došao ispred nje i mobitelom pokušao da joj se kako je sama pjevačica istakla zavuiče ispod suknje.

Ona se oglasila nakon tog što mu je bacila telefon na binu. Rekla j da ga je čak dva putau pozorila da prestane, a treću put je reagovala. Ona kaže da je zgr0žena kako muškarci gledaju žeen i kako se pojedini sram0te i obhode prema ženama.

Istakla je da ako je ona žena u haljini, ili kraćoj suknji i na bini, nije predmet za snimanje, ogotovo snimanje dijelova tijela koje nije pokazala.Istakla je da joj nije žao bz obzira koliko je 0sudili i da bi uradila opet isto, pa up0zorava sve koji žele da tako završe da urade isto što je uradio i taj madić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *