Ja sam čovjek poljoprivrednik, Bog mi je dao sve, ne mogu da se žaIim: Veljko promijenio život iz korijena - evo kakav mu je život na seIu u Titelu
Breaking News

Ja sam čovjek poljoprivrednik, Bog mi je dao sve, ne mogu da se žaIim: Veljko promijenio život iz korijena – evo kakav mu je život na seIu u Titelu

Veljko je svima poznat još od svog rođenja, takav mu je život. On je rođen u poznatoj porodici, od oca Zeljka koji je bio uticajan čovjek i majke Cece velike BaIkanske zvijezde. On je poslije rođenja sina, kome je dao ime Željko po ocu odlučio da sa svojom suprugom ostane živjeti u Titelu, kaže da tamo ima miran i lijep porodični život.

Sada se spekuliše kako se on pored boksa kojim se kako svi znamo odavno bavi profesionalno, počeo baviti i poljoprivredom, a više o tome možete da saznate u nastavku ovog teksta:

On je rekao kako je poljoprivrednik i kako mu je Bog da da može raditi šta god želi. Istakao je da ima savršen život tako gdje se nalazi, da se bavi i sportom i da se održava u formi uvijek. On je rekao da ima veliku poršku porodice u svemu, a da je zacrtao sebi veliki cilj, tek će se kako on kaže krajem godine vidjeti njegov uspjeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *