0voliko daleko ni Karleuša ne bi išla: Sram0tni kupaći postao pravi ljetni hit - sakriva gr*udi, a zato je pogled na međun0žje skandaIozan
Breaking News

0voliko daleko ni Karleuša ne bi išla: Sram0tni kupaći postao pravi ljetni hit – sakriva gr*udi, a zato je pogled na međun0žje skandaIozan

Moramo da kažemo kako postoje sve izaz0vniji kupaći kostimi, a kako vidite u samom naslovu kod nas na domaćoj javnoj sceni je definitivno Karleuša nosila one najizaz0vnije, pa se s njom zato pravi poređenje. Danas je u svi mgrupama objavljena slika ove djevojke koja na jednoj online prodaji reklamira kao model nove modele kupaćih koristima, ovaj kostim kako vidimo po komentarima košta 10 eura.

Ljudi su zgr0ženi kakva moda dolazi, pa zar kako kažu ovakvom nečemu treba da uče našu djecu? Da nam djevojčice kao male gledaju ovo i da i mse ovakvo nešto nudi u prodaji da kupe? Oni ne mogu da se načude kako je sve ovo postalo normalno.

Kako vidite iznad fotografije, ovaj kupaći skoro ništa ne pokriva, a jasno smo u samom naslovu napisali šta je sve otkrio, više definitivno nego što je pokrio.Koje je  vaše mišljenje o ovom kupažem kostimu ,da li bi ga možda nosili  i da li vam se dopada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *