Srpske pjevačice na aerodromu ne liče na sebe, tačnije ne Iiče ni na šta: 0vo je njihovo pravo lice - uslikali Seku Aleksić, Brenu, Karleušu..
Breaking News

Srpske pjevačice na aerodromu ne liče na sebe, tačnije ne Iiče ni na šta: 0vo je njihovo pravo lice – uslikali Seku Aleksić, Brenu, Karleušu..

Kada pomenemo bilo koju javnu ličnost, nekako ih svi idalje zamišljamo kao idealne osobe koje su uvijek sređene i našminkane, sa frizurama, ali svi moramo da budemo svijesni koliko živimo u zabludi i da su i oni samo obični ljudi koji imaju trentke kada su skroz u h0su i kada im nije do sređivanja.

Oni su do sada mnogo puta slikani na aerodromima dok odlaze na neke destinacije da održe svoje nastupe i slike su nastale u raznim vremenskim periodima, pa su poslije skupljene na jedno mjesto, kako bi vama svima prikazali da su i oni u neredu, kao i mi, kada žure na posao:

Ovdje se nalaze bez šminke, bez filtera i bilo čega što ih može uljepšati i to se jasno vidi na njihovim licima.Mnoge pjevačice tada na lice stavljaju ogromne naočale kako bi sakrili lice koje je bez šminke od medija, kao što možete primjetiti na slikama iznad ovog teksta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *