Dalila će da rodi djecu Dejanu: Huso drugom zetu ni u selo neće dati da kroči - evo šta mu je kćerka radila kad je došla u Šepak
Breaking News

Dalila će da rodi djecu Dejanu: Huso drugom zetu ni u selo neće dati da kroči – evo šta mu je kćerka radila kad je došla u Šepak

Huso je bio uz Dejana do samog kraja, a sada kada je Dejan dao neke izjave i povrijedio na neki način Huso, on idalje nema ružne riječi da kaže za bivšeg zeta. Istakao je prije svega da je sretan što se Dalila vratila kući, ali da je Došla sa Dejanom rodio bi se ponovo.

On kaže da osim Dejana više ne priznaje niti jednog muškarca, neće pustiti u kuću ni u selo, da se veže za nekog, jer Dejana u cijeloj porodici svi vole i cijene, bio je mladić za primjer, muž za primjer, idalje je. Huso smatra da Biljana ima uticaj na Dejana i cijela porodica jer su oni jedva čekali da se riješe Dalile.

Riješili su je se ali njenom greškom. Dalila je kako kaže Huso svijesna svega, pati i oni su zajedno plakali neki dan, istakao je jer im mnogo fali Dejan. Gdje god se krene i okrene to podsjeća na Dekija, nije jednostavno, ali ,rekao je Dalili, svega će biti ali kajanja najviše i bio je u pravu. On je rekao da bi volio da Dalila rodi tu Dejanovu djecu, jer je to dobar čovjek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *