Šta smo mi krivi? Neviđena boIeština: Brat i sestra imaju četvero djece - otac već odležao dvije kazne, traže ukidanje zakona (Video)
Breaking News

Šta smo mi krivi? Neviđena boIeština: Brat i sestra imaju četvero djece – otac već odležao dvije kazne, traže ukidanje zakona (Video)

Moramo da kažemo kako su ove stvari u Amrici postale i više nego normalne, zakon izgleda ne radi svoj posao. Danas donosimo jednu jako čudnu priču koju su mnogi nazvali boIešćinom, kako smo napisal ii u samom naslovu. U pitanju je emotivni odnos brata i sestre, dobro ste pročitali.

Suzana Schnaider je nakon 20 godina vidjela svog brata Patrika, on je 20 godina kako saznajemo bio u udomiteljskoj porodici. Oni su se nekako sastali, ni sami ne mogu sve to da opišu, a dobili su i četvero djece. Najbitnije od svega toga je da su njihova djeca rođena bez ikakvih pometnja, jer znamo da je to jako rizično i da su moguće brojne pometnje u ovakvim boIesnim odnosima:

Iznad teksta vam ostavljamo video koji je postao jako gledan i dijeljen, ljudi ne mogu da vjeruju da se ovakvo nešto može desiti i to tako blizu nas. Da li vi smatrate ovo normalnim ili boIesnim. Svi mediji su prenosili ovu priču, a kako se kaže l0š glas daleko se čuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *